Welkom!

Arboretum Grootenbosch
Welkom op de website van Arboretum Grootenbosch. Arboretum Grootenbosch is een jonge verzameling van bijzondere bomen en struiken, gespecialiseerd in Japanse esdoorns, cornussen en coniferen. Verschillende van deze zeldzame soorten en cultuurvarieteiten worden bij ons gekweekt en verkocht. In onze assortimentslijst vind je een overzicht van bijzondere bomen en struiken die wij kunnen leveren.
Daarnaast is het arboretum ook een leuke plaats om te vertoeven en een inspirerende ontmoetingsplaats voor iedereen die houdt van rust en natuur. Wandel door onze activiteitenkalender en laat je meevoeren op een educatieve reis in een oase van rust en natuurpracht. Nagenieten doe je in ons onthaal met vers geperst appelsap van de lokale hoogstamboomgaard, streekbieren en heerlijk homemade gebak.
Je kan hier alvast kennismaken met het arboretum door middel van een virtueel bezoek. Verder vind je in de rubriek fotonieuws regelmatig fotoreportages van evenementen en van planten/dieren die op een bepaald moment in het seizoen extra aandacht trekken. Kom dus regelmatig eens terugkijken zodat je zeker niets mist van de bijzondere momenten in het arboretum
©Copyright 2010-2017 Arboretum Grootenbosch